Välkommen till Lund-Kloster Rotaryklubb!

En Rotary-klubb för engagerade, frågvisa och ideellt intresserade medlemmar med trevliga klubbträffar på M.E.A.T. i Kattesund. Vår fasta mötestid är tisdag lunch då vi minglar, äter gott och lyssnar till något av de inspirerande föredragshållare som vår duktiga programkommitté har lockat hit. Förutom denna förkovran stöttar vi olika ideella Rotary-projekt som Rotary Doctors, The Rotary Foundation, Power Up Ukraina och Lunds Fontänhus med mentorskap.
 
Rotary är i första hand ett yrkesnätverk och vi vill gärna samla många skiftande yrkesgrupper i vårt samhälle för ömsesidigt utbyte. Just nu har vi ca 70 medlemmar i yrkeskategorier som arkitekter, läkare, forskare, företagare, lärare, tandläkare, ingenjörer, ekonomer, hotellägare, mäklare, med flera. Vi välkomnar nya engagerade medlemmar! Tveka inte att kontakta vår klubb om du vill förena nytta med nöje (läs mer om medlemskap här). 
 
Som ny president försöker jag bygga vidare på mina företrädares, styrelserna och de olika utskottens insatser. Vår klubb har förmånen att vara verksam i en stad med ett stort universitet, ett sprudlande näringsliv med både stora och små företag och inte minst en uppsjö av olika andra ideella föreningar och organisationer för både seriösa och lättsamma aktiviteter. Humor och en avslappnad attityd står högt i kurs och det gäller även i vår klubb. 
 
Det är medlemmarna som gör klubben. Alla bidrar efter sin egen förmåga till att göra Lund-Kloster Rotaryklubb till en intressant och engagerande mötesplats. 
 
Lund den 5 september 2023,
 
Lars Andersson
President Lund-Kloster RK