Lund-Kloster Rotaryklubb
 
Det är ett nöje för mig att som president under ett år leda vår klubb - en klubb som präglas av en öppen atmosfär och god stämning. Vår klubb har ca 50 medlemmar och på våra lunchmöten brukar ca 25 medlemmar delta och ofta gästas vi också av medlemmar från andra Rotaryklubbar. Vi samlas på tisdagar på Restaurang Finn Inn och här serveras vi en utsökt lunch och lyssnar på ett intressant föredrag på ca 20 minuter. Vi har en ambitiös programkommitté som sätter samman ett varierat program med duktiga talare. Våra föredragshållare ställer upp helt ideellt och i gengäld ger vi bidrag till Rotary Doctors.
 
Vi har en arbetsgrupp som arbetar med vår humanitära stödverksamhet. Detta år ger vi stöd till The Rotary Foundation och Rotary Doctors och lokalt stöder vi Fontänhuset i Lund.
 
Rotary är i första hand ett yrkesnätverk och vi vill ha en stor bredd och samla många skiftande yrkesgrupper i vårt samhälle. Vi välkomnar nya engagerade medlemmar.  Tveka inte att kontakta vår klubb om du vill förena nytta med nöje och kan avsätta tiden.  Jag kan lova att du kommer att trivas med den avslappnade stämningen på våra möten och finna glädjen i att knyta nya kontakter.
 
Kerstin Rosendahl
President 2020/21